Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

VOOR JOU!

Ontrafel het verhaal van jouw lichaam en geest met

"The Authenic Touch"

CONTACT

HERKEN JE DIT!

 • Heb je lichamelijke klachten waar je niet vanaf komt?

 • Ben jij overal geweest en nergens een oplossing gevonden?

 • Wil jij ook uit de vicieuze cirkel van klachten die te maken hebben met spanning en stress en wil je dit graag veranderen?

 • Je lichaam werkt niet mee en dat heeft effect op je geest en andersom?

 • Vind jij grenzen stellen moeilijk? Krijg je moeilijk vat op je leven?

 • Staat jouw hoofd nooit stil en wil jij leren om dit te veranderen?

Zonder oordeel en oprecht geïnteresseerd!

Samen Werken We Aan De Oplossing

Ik geloof dat jij The Authentic Touch nodig hebt zodat jij je kunt ontdoen van jouw lichamelijke ballast. Van hieruit komt er vrijheid voor jouw brein en geest om weer te gaan bewegen. Zo ben jij op weg naar een betere versie van jezelf en kun jij gaan leven vanuit een bezield lichaam! 

 • "Heb je een quick fix voor mij?"

  Opgewekt en vol energie komt zij mijn kamer binnen. Zij valt op door haar felle kleding, haar en make-up. Alles aan haar lijkt zelfvertrouwen uit te stralen. En haar verschijning geeft de indruk dat zij alles onder controle heeft.

  Als zij aan het woord is komt er een stortvloed van woorden en struikelt zij bijna over haar eigen woorden. Er is geen tijd voor haar om adem te halen. En alles over haar klachten gooit zij er uit. Over pijn in de nek en de beide schouders en lastig en vervelend dat is. En ook dat zij zelf geen idee heeft waar het mee te maken heeft.


  Bijna dwingend vraagt zij mij of ik kan zorgen dat haar klachten verdwijnen. Hoe heet zoiets ook al weer? Een quick fix? Rustig leg ik haar uit dat ik niet degene ben die haar klachten kan laten verdwijnen. Dat is haar eigen verantwoordelijkheid. En die kun je niet op het bord van een ander leggen. Haar lichaam wil haar iets duidelijk maken. En in dat proces kan ik haar ondersteunen met The Authentic Touch.


  Bij het losmaken van het bindweefsel komt haar verhaal tevoorschijn. Opgevoed met ijzeren hand. Onder het motto van: “Altijd doorgaan, nooit opgeven. En jij mag geen fouten maken!” De ideale voedingsbodem voor perfectionisme. En het absoluut overheersende gevoel dat zij niet mag falen. Langzamerhand, na een paar sessies, kan zij voelen hoeveel geweld zij zichzelf op deze manier heeft aangedaan. En kan zij, langzaam en haperend, lucht geven aan haar emoties. Uiteindelijk is zij, na een aantal sessie, in staat door de ontspanning in haar lichaam en het verhaal wat verteld is, om de knop om te zetten. Met meer rust en minder druk kan zij haar weg vervolgen. En leert zij om liefde te kunnen voelen, van binnenuit. Allereerst voor zichzelf. 

  LATEN WE HET SAMEN DOEN EN WERKEN AAN:

  • lichamelijke en stress klachten

  • het krijgen van inzicht in patronen in gedrag en denken.

  • hoe jij zelf jouw gezondheid positief kunt beïnvloeden.

  • lichaam & geest met elkaar verbinden. 

  • grenzen stellen en controle over je lichaam.

  • een check-up van jouw lichaam om te weten hoe jij er voor staat

  Authentic Touch  

  Bindweefsel therapie

  COaching

  O.a. met paarden

  Essentiële oliën

  "The Authenic Touch brengt beweging in lichaam & geest."

  Herma Scherpers, Bindweefseltherapeut    

  Mijn missie is om mensen te begeleiden die volledig gevloerd door en het zelf niet meer weten, bij mij komen om hulp te vragen. Met alles laten zij blijken dat zij willen dat er iets gaat veranderen. Vervullend is het dan om met mijn vingers door het bindweefsel te gaan, van alles tegen te komen om het op te ruimen. En goed om te luisteren naar de onvertelde verhalen die in het bindweefsel zitten. 

  Opruiming in het bindweefsel = opruiming in het lichaam = opruiming in de geest.

  En dat is precies wat ik zelf ervaren heb. Jarenlang vanuit mijn hoofd geleefd, achtervolgd door trauma’s, pijnklachten die overal in mijn lichaam zaten. Het was echt overleven. Totdat deze trauma’s zich zo duidelijk lieten zien dat ik er niet meer onder uit kon om ze te aanschouwen. Het beste wat mij ooit is overkomen. Heftig was het en hard werken. En het gaf een werkelijke ommekeer. Goed was het om de verhalen werkelijk uit te spreken. Dat gaf ruimte en beweging in mijn lichaam en geest. En ik kon weer voelen, weer oprecht voelen vanuit mijzelf. Nu leef ik vanuit een lichaam met mijn ziel er weer in. Heerlijk! De betere versie van mijzelf. En dat gun ik iedereen!

  MEER HERMA

  Dit Zeggen Zij...

  Met fysieke klachten door mijn zwangerschap kwam ik bij Herma terecht. En de klik was er vanaf het eerste moment. Herma stelt je op je gemak en luistert naar het verhaal over de klacht. En ik blijf mij verbazen hoe mijn lichaam reageert op de sessie. Herma kijkt met een holistische blik naar het lichaam, iets wat mij aanspreekt. Soms best confronterend maar zeker verhelderend. Herma is kundig in het aanvoelen, heeft humor en is de professional waar ik iedere 6-8 weken heen ga om zoals ik het zelf omschrijf mij weer te resetten zodat ik mijn balans weer kan vinden. Heel blij met Herma die mij steeds opnieuw inzicht geeft hoe mijn lichaam werkt en hoe ik er mee om kan gaan.

  KATE 

  Tamelijk sceptisch maar ook heel nieuwsgierig liep ik de eerste keer bij Herma binnen. Hoe kan Dynamic Touch mij nou helpen met mijn depressie en gebrek aan zelfvertrouwen? Nou, dat kan zij dus wel! Haar handen en ogen lijken wel een rontgenapparaat. Zij kijkt dwars door mij heen! Met haar kleine aanrakingen en vooral ook de coaching helpt zij mij enorm! Ik voel mij blijer, rustiger en veel meer tevreden met mijzelf sinds ik bij haar ben. Bedankt Herma!!

  PETER

  Zes jaar geleden kwam ik via een kennis terecht bij Herma voor rugklachten. Ik ontmoette een lieve, leuke, spontane en begripvolle vrouw. Al gauw bleek dat ik meerdere klachten en trauma’s had. Een aantal sessies volgden. In deze sessies zo nu en dan een traan van verdriet en pijn maar ook zeker plezier. En fijne gesprekken. Met als resultaat dat mijn lichaam steeds soepeler werd en ik merkte dat ik rechter op ging staan. Kwam steeds beter in mijn vel te zitten en kreeg meer zelfvertrouwen. Herma is een deskundige vrouw die haar vak goed verstaat en bij wie ik mij direct thuis voelde. Met zachte, soms iets hardere hand en hier en daar wat druppels liefde uit een flesje heeft zij mij heel goed geholpen.

  SANNE

  Ik ben nu drie keer bij Herma geweest en vanaf het moment dat ik binnen liep kon zij mij lezen. Wij hadden een fijn gesprek een ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Normaal altijd aan specialisten moet uitleggen waar ik last van heb en als ik mij dan afvraag of sommige klachten niet in verbinding staan is het antwoord steevast “nee” of ”weet ik niet”. Herma kon mij vertellen waar ik knelpunten had in mijn lichaam en ook dat er een verbinding is tussen deze klachten. Alleen al het feit dat ik gehoord en begrepen werd riep enorm veel emotie op. “Zou het dan eindelijk zo ver zijn dat iemand mij serieus neemt in alles?” Na een behandeling heeft zij mij na 20 jaar van mijn klachten in mijn elleboog af geholpen. En nu zijn wij druk bezig met de behandeling voor mijn schouder. Ik voel mij vanaf het moment dat ik binnen liep enorm op mijn gemak. Het voelt vertrouwd en voor mij brengt zij na mijn PTTS niet alleen nog meer rust in mijn hoofd maar haalt zij ook mijn lichaam uit de vechtmodus. En juist dat zij die link tussen hoofd en lichaam zo goed voelt is zo fijn! Herma, ik vind je een topper en ben je heel dankbaar voor alles wat jij voor mij doet!!

  TRIX

  Dit Deel Ik Graag Met Jou!

  Bindweefsel is een belangrijk onderdeel van jou lichaam. 

  Goed bindweefsel is in balans. Helaas weten maar weinig mensen wat voor effect het heeft. 

  Ik deel mijn kennis graag met jou. 

  ALLE INSPIRATIE

  Mijn Locatie

  Een locatie die je al meteen laat ademhalen. Mijn praktijk ligt namelijk te midden van de weilanden